Sherry Agency

Spanje Totaal is als Sherry agency uw perfecte partner in de handelsbemiddeling in de branche van voeding- en genotmiddelen.

Daar zij gespecialiseerd is in het product sherry en in der loop der jaren haar netwerk uitgebreid heeft. Veel sherry bodegas worden jaarlijks door haar bezocht en alleen de mooiste sherry huizen selecteert ze met zorg om daarvoor een geschikte partner in Nederland te zoeken.

Een spil in de communicatie en daardoor de perfecte manier om kwaliteit, nieuwtjes, afhandelen van bestellingen en natuurlijk de communicatie levendig en gezond te houden. Wij kunnen u ook helpen bij uw sales- en marketing activiteiten en/of hierover advies geven.

Het vloeiend spreken van de Spaanse taal is mede ook een groot voordeling in de afhandeling en communicatie met de sherry bodega.
Wij spelen flexibel in op de vraag uit de markt. Onze bodega’s selecteren we op hoge kwaliteit, diversiteit, beschikbaarheid en betrouwbaarheid, waarbij we het ook belangrijk vinden dat er, indien gewenst, ook private labels beschikbaar zijn.

We zijn u graag behulpzaam met het samenstellen van uw assortiment en denken met u mee om de wijnverkoop te stimuleren. U kunt dan denken aan assistentie bij proeverijen, het opstellen van wijnkaarten en het aanleveren van informatie en beeldmateriaal.

Bent u op zoek naar een Sherry bodega om uw wijn portfolio uit te breiden? Neem dan contact op via info@spanjetotaal.nl