Een terugblik op “The Sunday club” na 3 edities.

The Sunday Club

De zondag is mijn favoriete dag van de week. Heerlijk “uitslapen” – wat tegenwoordig even niet echt geldt met twee zonen van 4 en 7- jaar en vooral rustig zonder enige haast extra lang in mijn badjas rondhangen en keuvelen. … heerlijk!

Heerlijk traag de ochtend doorkomend met een laat en uitgebreid ontbijt, koffie en de stapel kranten van de afgelopen week waar ik wederom niet aan toegekomen was. En daarna de dag verder gewoon invullen met wat extra quality-time met partner en de jongens.

Werk staat meestal niet op nummer 1 op de zondag maar af en toe stiekem toch en sterker nog, het voelt niet eens als werk maar meer als genieten.

Want mijn motto is zowel voor mijn werk als voor mijn privé leven; “eten en drinken is leven”….

The Sunday Club is juist ontstaan door Cathy Moerdijk van Wijn & Ko en door mij om mijn motto om te buigen naar een lazy Sunday waarin gelijkgestemde vrouwen kunnen komen genieten van de geneugten van het leven. Samen genieten van de mooie wijnen van Cathy en dat aangevuld met de versterkte wijnen waarvan ik elke keer de gelegenheid zal pakken om onze bezoekers kennis te laten maken met de schoonheid van Sherry, Madeira, Port, Vermout en Marsala. Naast de mooie kwaliteit wijnen serveren wij altijd bijpassende amuses bij elke wijn in de breedste zin van het woord. Elke editie is anders en koppelen we aan een thema of onderwerp die onze “clubleden” elke keer verrassen.

Passie is onze drijfveer waardoor we constant op zoek zijn naar mooie wijn/spijs combinaties en daarnaast het koppelen aan een thema waardoor elke editie origineel, vernieuwend maar vooral erg lekker en gezellig is.

We hebben nu drie edities gehad en kunnen concluderen dat het een geslaagd concept is waar wij, de dames (en soms ook de heren want die zullen een enkele editie welkom zijn) erg content mee zijn.

De volgende editie zal plaatsvinden op 10 april 2016 en natuurlijk zullen we te zijner tijd weer bekendmaken via o.a. social media wat het nieuwe thema zal zijn.

Ook nieuwsgierig geworden?

Join us at The Sunday Club!

Schrijf je in via: info@spanjetotaal.nl of via info@wijnenko.nl

Laat een Reactie Achter